Latest Stories

RECENT POST @ Entri Terkini

Monday, August 17, 2009

Shira-gadis bandar masuk kampung

sebulan shira cuti dari kerja pejabatnya...dia nak berehat2 dikampung menemani pak long dan mak long..pak long dan mak long memang tak punya anak...shira suka berkunjung ke sana kerana rumah mereka terletak jauh nun di dlm desa ,jauh dari kesibukan kota...

Shira seronok dpt bercuti dikampung...kampungnya agak ulu,dan masih dipenuhi kehijauan alam....mandi pula di perigi...sejuk dan tenang mendengarkan bunyi2 unggas...

Sesekali shira berjalan2 mengelilingi kampung,ada pula kedai kopi pak samad...shira singgah untuk membeli kuih2 buat juadah malam bersama pak long,mak long...

Shira merupakan gadis bandar...berkulit putih kuning,rambut paras bahu,tidak bertudung dan seorang yang terbuka dan sukakan natural...

semasa shira singgah di gerai pak samad,ramai lelaki tak kira tua dan muda,org2 kampung itu sedang sembang2 sambil minum kopi sesekali menjeling ke arah shira...dialah satu-satunya perempuan yang ada di gerai itu waktu itu...

Mana taknya semua mata memandang,walaupun ayu berbaju kurung kedah pendek ,berkain satin putih...shira tidak memakai bra mahupun panties...pabila angin bertiup menggesel badan shira ,jelas kelihatan bulat pejal dan tegang kedua2 belah tetek shira ,besar dan menggiurkan... tegang putingnya dek kerana sejuk angin yang bertiup...keindahan puting shira yang jelas warna choklat disebalik kain satin putih yang dipakainya telah berjaya mengeraskan sebilangan senjata lelaki yang memandangnya..angin bertiup makin kencang melekatkan lagi kain satin yang dipakai shira melekap pada tundun cipap shira yang meninggi dan tembam..ketika shira berjalan masuk kedalam gerai,jelas kelihatan alur cipap shira melekap pada kain satin yang dipakainya..

ramli yang duduk berdekatan dengan meja kuih,terasa geram dan seperti hendak mencekup saja tundun shira itu...kalau ikutkan hati,mahu saja di sentap kain satin shira dan tujah cipap shira depan semua org waktu itu juga...namun malang bagi ramli,silap hari bulan naya je kene belasah dgn org2 kampung...

selepas membeli kuih,shira berjalan pulang.mata2 yang memandang tak lepas melihatnya shinggalah kelibat shira hilang dlm kehijauan alam...

malam itu semasa makan,mak long berpesan pada shira agar memakai kain basahan ketika mandi di perigi esok pagi kerana katanya dinding perigi hanya tinggal separuh,roboh semasa hujan lebat dulu...

esok pagi2 shira pun memakai kain basahan utk ke perigi yang terletak lebih kurang 2-3 meter dari rumah mak long...
shira pun mula mencedok air dari perigi dgn takal...shruuuh.....shruhhhh...bunyi air mandian shira....shira berasa sgt sejuk,nyaman,segar dan tenang.....
kain basahan melekap terus di badan shira....sesekali kain basahan shira terlondeh menampakkan kedua2 belah tetek shira yang mekar dan bulat...shira membetulkan kain basahannye...selepas mengshampoo rambut,shira terasa seperti hendak kencing...setelah meninjau2 keadaan sekeliling,shira pun menyelak kain basahannya menghadap belah tiada dinding....disebalik pokok2 di hutan itu,sepasang mata sedang asyik melihat shira mandi,terbeliak biji mata,apabila shira menyelak kainnya sehingga menampakkan belahan burit shira yang merah ,cipap shira tembam dan tidak berbulu,seperti cipap kanak2 tetapi tembam dan membukit..

perlahan-lahan,air pun keluar dari kelentit shira.shrrrrt....tanpa disedarinya,ada tangan yang sedang melancap disebalik pokok sambil mengendap shira mandi...sesekali kamera handphone milik mata itu menangkap gambar shira yang dalam keadaan mencangkung itu sebagai kenang kenangan...

shira mandi lagi....seronok rasanya dapat mandi air perigi yang sejuk sambil mendengar bunyi unggas,dari jauh shira nampak pak long dan mak long berjalan utk ke dusun mereka yang tereltak agak jauh dari rumah..di kampung nie,sesebuah rumah terletak berjauhan antara satu sama lain....

melihatkan pak long dan mak long sudah beredar,shira pun menanggalkan kain basahannya..tak puas rasanya mandi memakai kain...shira telanjang saja senang,hatinya berbisik...selepas membuka kain basahannya,shira melemparkan kain itu tak jauh dari situ...semakin laju lancapan org yang menyorok disebalik pokok berdekatan perigi ....shira langsung tak perasan...satu persatu gambar shira berbogel ditangkapnya...

shira senang hati,sabun teteknya hingga bergoyang2,,,sesekali menyelinap ke cipapnya utk membersihkan cipap...punggung shira bulat dan montok..sungguh lelaki yang mengintai itu,setim habis...
konek lelaki itu berdenyut2 dan tak tertahan lagi rasanya..lelaki yang bernama ramli itu terus,memberanikan diri berjalan ke arah shira...shira terkejut melihat ramli..lantas cuba menutup cipap dan teteknye menggunakan tangan...namun ramli penuh helah..
ramli menunjukkan gambar2 telanjang shira yg ditangkapnya di dalam kamera dan mengugut shira supaya menurut katanya...shira yang pada mulanya takut ,terpaksa menurut kat ramli kerana takut gambar itu disebar kepada org2 kampung,tambah2 pak long dan mak long....

Ramli,mengabil kesempatan yang ada...btg koneknya yang mencanak di paparkan di depan mata shira...Ramli terus memegang kedua2 belah tetak shira...fuh pejalnya....mantap betul...ramli tidak dapat menahan gelora hatinya,lantas terus menyuruh shira duduk di tepi perigi......ramli menjilat2 dan menghisap tetek shira bergilir2 sehingga merah puting shira...shira maish telanjang dan merasa agak terangsang dengan perbuatan ramli...jemari ramli yang kasar mula merayap ke biji kelentit shira yang terngaga kerana keadaan duduk shira yang agak terkangkang...nafas shira makin tak menentu,muka hodoh ramli yang sangap menyoyot tetek shira tidak dihiraukan shira lagi...shira lantas menggenggam batang konek ramli yang gemuk dan sederhana besar

ramli menukar haluannye lalu mengangkangkan shira..dan menyembamkan mukanya ke cipap shira,clup2,,,ramli menjilat2 sambil memasuk keluarkan lidahnya...

ramli sungguh stim...dia berdiri dan menyuruh shira mengadap koneknya...shira yang sedang ghairah,menghisap konek ramli dengan penuh perasaan...habis buah zakar ramli,disedut2 bagaikan seorang pro,shira memang first class menghisap konek...berdenyut2 konek ramli diperlakukan sebegitu rupa..sambil mengulum batang ramli,tangannya juga melancapkan batang konek ramli yang gemuk itu...

sambil shira menghisap batang ramli,ramli menggosok2 dan menggentel lubang cipap shira dari belakang...ahh,shira menonggengkan bontotnya utk menambah nikmat usapan itu...ramli,menukar posisi shira menonggeng...
perlahan2 ramli menekan2 kepala koneknya di biji kelentit shira..sehingga menyebabkan shira merengek2 kesedapan..ah...ah...
ramli memainkan koneknye di tebing2 lubang cipap shira yang bakal ditojah..air shahwat shira bertakung dan sedikit demi sedikit meleleh hangat di muara cipap shira...ah,shira terasa hangat di cipapnya..tak tertahan dengan geselan batang konek ramli shira menyuruh ramli menujah cipapnya..."oh tujahla,cipap shira,shira dah tak tahan lagi"...

lalu ramli mula memasukkan kepala batangnya...uh,ketat...shira mengemut kuat tanda mengalu2kan kemasukan batang konek ramli ke dalam lobang nikmat shira...

ramli mengeluh sambil perlahan2 menujah masuk cipap shira...
berpeluh2 ramli menahan denyutan batangnye yang berdenyut tak henti..oh hangatnya burit shira...shira mengemut manja batang gemuk itu..

ramli terus mengayak,dan seolah2 menunggang kuda,ramli melajukan dayungannya...shira merengek2 kesedapan,meleleh2 air cipap shira..sungguh mereka merasa nikmat akibat persetubuhan itu...
tiba2,mereka terdengar bunyi tapak kaki...ah sudah,pak long balik..kenapa pak long balik tiba2...lagaknya seperti org mahu cepat...
ramli merasa sgt cuak...dia ingat pak long shira nak serang mereka..dengan parang ditangan...ramli x sanggup ambik risiko,dengan dirinya yang bogel separuh,dan batang konek yang masih terbenam di dalam cipap shira yang masih terkemut2...ramli tersepit antara nyawanya dan kesedapan kemutan burit shira yang amat nikmat...akhirnya ramli mengalah dan cepat2 beredar dari situ...shira terkapai2 dalam nafsu serakahnya yang maish memuncak....ahhh,tidak,nafsunya harus dipuaskan juga...kemana ramli...shira baru perasan yang pak long nya berjalan laju,masuk ke rumah...kelentit shira masih berdenyut2 minta dipuaskan...shira sudah tidak waras lagi....dia segera mengambil towel membaluti tubuhnya yang masih basah dan sexy itu masuk kedalam rumah...kelihatan pak long masuk bilik air...dek kerana tak tahan nak terkencing kot,pak long terlupa menutup pintu blik air...shira dapat melihat kote pak long nya yang panjang dan berwarna hitam kemerahan itu..nafsu shira yang masih belum reda,mula memikirkan sesuatu yang luar biasa....

Selesai kencing,pak long pun mencuci koneknya....shira segera menyorok di belakang pintu...

pak long mausk ke dapur ambil air,lalu dibawa ke ruang tamu..pak long duduk dan minum air kosong sambil mengelap keringat tua di dahi....tiba-tiba shira memunculkan diri depan pak long dengan bertuala singkat...rambut basah..nafas shira laju....pak long melihat shira,dan berasa malu melihat keadaan shira yang hanya bertuala kecil dan hampir menampakkan separuh teteknya dan lagi seinci boleh nampak cipap shira...

belum sempat pak long bersuara...shira membuang tuala yang dipakainya...terbeliak mata pak long,melihat shira yang berusia 24 tahun itu,tanpa seurat benang pun...pak long aotumatik,memandang tetek shira yang bulat,pejal dan besar itu dengan puting tetek shira yang coklat kemerahan..."oh beginilah rupa tetek shira yang selama ini aku lihat dari luar bajunya saja"bisik hati kecil pak long....mata pak long menjalar ke cipap shira yang membusut...cipap shira licin tanpa bulu menampakkan jelas alur cipapnya dan rekahan merah bibir cipap shira yang seolah2 memanggil batang pak long...

pak long tergamam...kelentit shira berasa panas dan kembang kuncup bila melihat kain pelikat pak long bertongkat...

shira lantas terus mara laju ke arah pak long,lagaknya seperti seorang perogol,.shira menyelak kain pelikat pak long lantas terus mengulum dan menjilat2 batang konek pak long dengan penuh ghairah...sambil tangannya mengusap2 buah zakar pak long...pak long tak mampu menolak kesedapan jilatan dan kuluman shira yang sememnagnya power itu....
semakin keras mencanak batang kote pak long dilayan sebegitu rupa...

sudah lama semenjak kote pak long diservis begini,sejak mak long sudah menopause 10 tahun yang lalu...air mani pak long yang sudah lama bertakung,mendidih2 ingin tersembur keluar..namun pak long tahankan..permainan baru bermula...nak teruskan terasa slah,nak berhenti terasa sayang pula...
pak long mengerang2 kesedapan ...dlm keadaan berbaju t-shirt pagoda,kain pelikat yang terselak,di tengah2 kelangkangnya ada seorang gadis telanjang yang muda dan bergetah sedang menghisap dan menyedut2 kepala kote pak long...
tangan pak long mula merayap mencari puncak gunung milik shira..terketar2 tangan tua pak long bila dapat memegang susu segar shira...oh,empuknya,gebu dan kenyal "bisik hati pak long...
jemari tua itu mula menggentel2 puting tetek anak sedaranya sendiri...

pak long cuba meleraikan hisapan shira bila dia terasa tak tertahan nak terpancut...lalu shira berdiri,muka pak long dan cipap shira hanya seinchi jaraknya...jemari tua pak long,perlahan2 menguak belahan cipap shira yang nyata gatal merenyam mahukan koneknya...ah,kelentit shira digentel2....shira lantas mengangkang kakinya dengan mengangkan sebelah kaki dan meletakkannya di lengan kerusi sofa tempat pak long duduk...kini,jelas cipap merah shira yang segar dan bergetah di depan mata pak long...pak long menghisap biji kelentit shira..sambil jemarinya menggosok2 lobang nikamat shira....terasa cairan panas shira bertakung lagi...pak long terus menyedut air takungan shira yang semakin membanjir...
oh shira sudah tidak tahan ..terkmut2 shira menahan kesedapan...

"pak long shira tak tahan..." luah shira...lalu pak long membaringkan shira di atas sofa...meletakkan sebelah kaki shira di atas bahunya...perlahan2 konek pak long mula masuk...cipap shira menelan batang tua yang panjang dan besar itu dengan senyuman,..ternyata batang tua pak long memang sedap,hingga menggesel g-spot shira...ah pak long....sedapnya pak long....rintih shira....

pak long menujah laju....nafas mereka bersatu...sesekali bibir mereka bertaut...lidah mereka bermain2..sambil menghayun senjata...pak karin menyonyot puting susu shira...mereka dilambung ombak nafsu yang menggila....shira menonggeng dan pak longnya,mausk dari belakang...sambil doggie shira tangan pak long tak lepas dari menggentel kelentit shira menyebabkan shira terkejang beberapa kali kerana klimaks....

sungguh2 shira rasa begitu nikmat...akhirnya pak long memancutkan mani ke dalam lubang pepek shira yang sedang mengemut kuat koneknya...ah..pak long puas,begitu dengan shira....shira masuk ke bilik air utk memcuci kemaluannya,pak long berehat sebentar dan memakai kembali kain pelikatnya...
30 jam kemudian pak long keluar semula....utk ke kebun...mak long hairan melihat pak long yang kelihatan letih...

malam itu,semasa makan malam,pak long memandang shira dnegan senyuman penuh makna....sesekali masa mak long tiada,pak long ambil kesempatan utk menggentel puting shira dari luar baju...

kadang2 sikap shira yang nakal sengaja masuk kedalam kain pelikat pak long utk menghisap konek pak long sehingga pancut dan menelan mani pak long...

ramli yang masih tidak puas hati menunggu shira mandi keesokkan harinya...ternyata ramli akhirnya dapat juga memancutkan maninya ke dalam pepek shira yang ketat...

No comments: