Latest Stories

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, January 6, 2010

Awe dan Arra..Kisah artis malaysia?

stori ni dijumpai di sebuah blog..tak sahih la kot..jangan percaya la sgt...story je pun..

Saya bekerja sebagai eksekutif perhubungan awam di Kuching International Hotel. Saya ada seorang kawan yang menjadi bell boy yang mempunyai kepakaran di dalam bidang elektronik. Masa itu para pelakon MARIO MARIOBROS II datang untuk mempromosikan filem mereka di Riverside Kuching. Dipendekkan cerita, kawan saya memang selalu memasang video chip di dalam bilik hotel bagi membolehkannya melihat berbagai ragam pelancong asing. Awe dan kawannya telah menyewa bilik no.345 manakala Arra menyewa bilik 337. Tepat jam 1.30 pagi, (daripada video chip yang dipasang), kami ternampak Arra dan Awe berada didalam bilik tersebut (mereka sudahpun bertunang). Kelihatan Awe memegang tangan Arra sambil mencium bibir Arra. Tangannya meramas buah dada Arra yang taklah besar sangat. Arra memeluk Awe sambil tangannya meramas-ramas punggung Awe. Selepas 5 minit berciuman, Awe mula melondehkan baju tidur Arra serta bra putihnya. Arra yang sememangnya nampak ghairah turut membuka seluar Awe serta bajunya. Tangan Arra pantas memegang batang butoh Awe yang nampak besar (kira-kira 6 inci lebih). Arra duduk ditepi katil sampil mengusup kepala butoh Awe. Awe yang nampak gian itu terus membaringkan Arra dan mereka bertukar posisi 69. Arra nampak kekok tetapi Awe terus meletakkan butohnya dimulut Arra. Selepas 10 minit berlalu, mereka kembali keposisi asal. Awe dan Arra (yang bulu pukeknya macam dicukur) berciuman sambil Awe mengacu batangnya tepat ke lubang vagina Arra. Pelahan-lahan Awe membenamkan batangnya di dalam lubang Arra. Daripada reaksi Arra, dia sememangnya tidak dara lagi. Kawan saya memfokuskan kamera (zoom) dekat kepada acara tarik menarik tersebut. Selepas 10 minit Awe menyuruh Arra bertonggeng dan dari belakang dia terus membenamkan butohnya yang nampak licin berkilat ke lubang Arra. Kedua-dua nampak sudah sampai ke klimak. Awe kelihatan menarik batangnya yang kelihatan berair sambil dia menjilat-jilat serpihan air maninya di sekeliling kemaluan Arra. Selepas itu kedua-duanya pergi ke bilik mandi dan selepas itu, jam 3.00 pagi, Awe keluar dari bilik Arra. Itulah pengalaman pertama dalam melihat sendiri artis Malaysia melakukan hubungan seks sesama mereka. Kawan saya sehingga ini masih menyimpan video tersebut sebagai satu kenangan...

No comments: